Umíme nastavit Váš systém opravdu efektivně!
Díky dlouholetým zkušenostem nastavíme Váš systém efektivně, přesně podle Vašich představ a za velmi rozumnou cenu! Dokážeme velmi dobře pochopit Váš provoz a restaurační systém naladit tak, aby Vám přinesl maximální užitek bez starostí! V případě zájmu zajistíme také průběžnou správu.
O systému Alto Food
Restaurační systém Alto Food Vám zajistí kompletní ekonomické vedení Vašeho gastro-provozu. Implementace restauračního systému Alto Food do Vaší provozovny přesně dle Vašich potřeb může celkem výrazně snížit náklady spojené nejen s pořízením samotného programu Alto Food, ale také se skladovou evidencí, nutnou pro řádné fungování gastronomických služeb.Hlavní modul POKLADNA tohoto restauračního systému lze zprovoznit také na tabletech doplněných o přenosnou „opaskovou“ tiskárnu. Díky tomu není obsluhující personál vázán na centrální pokladní jednotku. Tento modul umožňuje markování objednaných jídel a nápojů, storna objednávek, převody účtů na jiné stoly, stejně jako různé druhy plateb (celý účet, část účtu) a to jak hotově, tak kreditními kartami. V případě bezhotovostní platby lze modul pokladny přímo propojit s platebním terminálem a díky tomu odpadá dvojí zádávání platby. Vyřešeny jsou i případy markování personální stravy a další nestandardní operace.
Restaurační systém Food 600 nabízí vedení skladového hospodářství, které umožňuje sledování cesty zboží, počínaje převzetím od dodavatele, přes jeho zpracování v jednotlivých střediscích, až po prodej zákazníkům. Tuto cestu lze v jejím průběhu kdykoliv zkontrolovat, eventuelně upravit, případně kdykoliv opravit. V restauračním systému Alto Food se při vedení skladového hospodářství pracuje v oblasti cen surovin s plovoucím váženým průměrem. Tím odpadá pracné sledování nákupní ceny a vyskladňování zboží. Výhodu váženého průměru ocení zejména takový provozovatel restaurace, který má více dodavatelů, dodávajících stejné, nebo podobné zboží v různých cenách a různě balené co do množství.
Mezi další funkce restauračního systému Alto Food 600 patří také možnost měsíčního zpracování inventur, které kromě vyrovnání fyzického a účetního stavu v jednotlivých střediscích umožňuje i optimalizaci skladových zásob.
Hlavní výhody restauračního systému Alto Food 600
- umožní rychlý přehled o hospodaření restaurace, kavárny, vinárny, hotelu či jiného gastronomického podniku ve Vámi stanoveném časovém úseku
- získáte výborné informace o rentabilitě nejen jednotlivých úseků Vaší provozovny, ale i fakta o vztahu nákladů nákupu a tržeb
- obsluhující personál výrazně zrychlí objednávání výrobků kuchyně tím, že při markování objednávky hosta v systému Alto Food dojde zároveň k vytištění objednávkového „bonu“ v příslušné kuchyni
- je velkou výhodou, že každá pokladna je vybavena nástrojem pro rychlé provedení inventury v případě předání směny. Tedy příslušný manažer střediska nemusí být osobně přítomen předávání směny. Vše je v systému Alto Food registrováno a snadno se může později dohledat
- restaurační systém Alto Food jednoznačně definuje obchodní vztah mezi kuchaři a číšníky a tím výrazně komplikuje servis a prodej nemarkovaného zboží
- vypracované kalkulace mohou být závaznými normami pro všechny pracovníky. Tím se vytváří podmínky pro standardizaci gastronomických služeb. Tedy zákazník získává jistotu kvality poskytnutých služeb, kdykoliv uvedenou restauraci navštíví
- přehledná účtenka umožňuje hostům pohodlnou kontrolu účtované částky
- veškeré výstupy ze systému mohou výborně sloužit jako naprosto průkazné podklady pro odvody daní a dalších poplatků
Cena
- Nastavení základních klapek, karet, kalkulací
Záleží na velikosti provozu a počtu středisek. Cena od 5000,- Kč.
- Kompletní měsíční vedení
Zahrnuje nahrávání dokladů, inventury, založení, nebo úpravy, statistiky. Cena od 7000,- Kč.
- Hodinová sazba
Dle konzultace - 1h/400,- Kč.